juli 19, 2021

Varför Scarlett Johansson Vägrar Att Öppna Upp Om Sin Skilsmässa Från Ryan Reynolds

No Comment

Hollywood är en ö, och alla är relaterade till varandra på något sätt eller det andra.

Ett typexempel: Scarlett Johansson och Ryan Reynolds. De anses vara två av de mest älskvärda, charmiga filmiska personligheterna i vår tid. Ändå vet många fortfarande inte att de hade varit gifta med varandra i tre år innan de nådde de sensationella höjder som de frossar i idag.

Med tanke på deras monumentala berömmelse, det finns en hel del mystik kring deras äktenskap och vad exakt utlöste dess upplösning. Intrigen förvärras av både Ryan och Scarletts ihållande vägran att diskutera deras förhållande offentligt, vilket senare leder till en explosion av spekulation och anklagelser.

Med Scarlett och hennes nuvarande make, Colin Jost, förväntar sig sin första baby, är det en bra tid att reflektera över hennes dömda romantik med Ryan Reynolds och anledningen till att hon har hållit mamma om hennes skilsmässa i nästan tio år:

Insiders har olika åsikter om varför äktenskapet inte fungerade
Elementet som förenar deras äktenskap och skilsmässa är den nära religiösa efterlevnaden av integriteten. Varken Scarlett eller Ryan var särskilt förtjust i att flaunta sin kärlek till resten av världen. De utfärdade ett offentligt uttalande vid tidpunkten för deras engagemang i maj 2008, och det var mestadels det. Under de närmaste åren av äktenskap gav de liten eller ingen inblick i deras partnerskap och öppnade bara om det i samband med hur det påverkade deras personliga utveckling.

Till exempel berättade Scarlett en tidning i September 2009 att hon aldrig hade föreställt sig att hon skulle gifta sig så snabbt. ”Det hände bara”, sa hon och tillade att hon hoppas att ett förhållande ”gör dig bättre” och att det leder till att lära sig nya saker om dig. Även om hon inte namngav Ryan vid namn, sa hon att deras engagemang gör henne mer självsäker att ” utforska saker inom [sig själv] som [hon] inte hade tänkt på tidigare.”

I början av 2010, sprickorna i deras äktenskap var någonsin så långsamt börjar visa. Scarlett utarbetade på fallgroparna att vara med en ” efterfrågad skådespelare.”Det är en herculean uppgift att samordna sina scheman, undvika paparazzi, och fortfarande bevara en ståndaktig nivå av lust och tillgivenhet för varandra. ”Vi jobbar och går hem och–jag, i alla fall-stirrar bara på väggen i några timmar innan jag går och lägger mig…som i något yrke är det svårt”, sa hon.

Vi jobbar och går hem och stirrar på väggen några timmar innan jag somnar. som i alla yrken är det svårt.

Scarlett Johansson
Tabloiderna började chiming in med rykten om äktenskapliga stridigheter, som paret omedelbart nekade. Det var dock uppenbart att något inte var rätt, och i December 2010 meddelade paret sin separation och sa att de lämnar äktenskapet med så mycket ”kärlek och vänlighet” som när de bestämde sig för att knyta knuten.

Pressen, naturligtvis, skonade ingen tid i psyching ut om deras skilsmässa och gungade ett brett spektrum av teorier i luften, varav ingen någonsin bekräftades av individerna i fråga eller ens deras vänner eller familj. InTouch magazine hävdade att de var oförenliga med nth grad, med en insider säger, ” han är mer traditionell, och hon är mer oberoende.”Samma källa sa att det fanns en” brist på värme ”mellan dem och att de hörde Scarlett skrika på Ryan i sin trailer i full kraft under filmen av förslaget, i huvudsak” going nuts.”

När det inte var en personlighetskonflikt var det konkurrenskraft. Vissa människor tror att svartsjuka över varandras blomstrande karriärer kan ha ökat klyftan mellan de två. Detta antagande är baserat på en intervju där Scarlett antyder att vara romantiskt involverad med en skådespelare, särskilt en som är din samtida på många sätt, är ”hårt arbete.”Om en person är mer framgångsrik än den andra, kan det finnas en ”konkurrenskraftig sak”, i hennes ord. Hon sa i 2016 att hon föredrar män som inte är i hennes fält; det är trots allt sällsynt att hitta en man som inte är ”bara säker på den kärlek du har för varandra, men säker på vad han har på gång i sin egen karriär.”

Scarlett är inte i branschen att lyssna på oönskad äktenskap råd
I slutändan är det en meningslös övning att pore över varför Scarlett och Ryans äktenskap försämrades. De är lyckligt förälskade i andra människor och är väl medvetna om de Kamp de har mött genom sina engagemang, äktenskap och skilsmässor. De behöver inte värdera kraven med sitt svar, och om de väljer att tala ut om det, kommer det att vara på sina egna villkor.

Till exempel kommenterade Black Widow star äktenskap med Ryan i en intervju med Vanity Fair och sa att hon bara hade varit 23 när hon bestämde sig för att gå in i detta enormt följdföretag och att hon inte hade en fast förståelse för vad åtagandet krävde av henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *