juli 19, 2021

Sanningen bakom Rihannas hemliga syskon kommer att förändra hur du tänker på familjen

No Comment

Rihanna kan vara en av de mest älskade, berömda personligheterna i världen, men det finns en obestridlig känsla av mystik som omger hennes personliga liv.

Det är troligt att den 33-årige musiker och entreprenören går utöver att hålla sina inhemska angelägenheter under omslag. Hon är en mästare på metodiskt curating hennes bild för att bara främja initiativ som är nära och kära för hennes hjärta, oavsett om det är Fenty varumärket eller hennes välgörande strävanden. Du kommer inte att se henne sätta på en show och flaunting sina nära och kära på sociala medier.

Som ett resultat är många fortfarande omedvetna om Rihannas utökade besättning av bröder och systrar spridda över hela världen. Detta inkluderar inte Rihannas två yngre bröder, Rorrey och Rajad, som har varit kända för allmänheten sedan konstnärens breakout. Det faktum att dessa familjemedlemmar har drivit inkognito genom alla dessa år väcker några misstankar om hennes bakgrund, så det är hög tid att vi tittar närmare på Fenty-klanen.

UK publikation The Sun avslöjade i 2011 att entreprenören har en mycket större familj än tidigare trodde. Inte bara bröt tidningen historien, men de lyckades också cinch en exklusiv intervju med syskonen. Syskonen, Kandy, Samantha och Jamie är äldre än Rihanna och föddes till olika kvinnor som hennes pappa Ronnie hade legat med innan han träffade sångarens mamma.

Det är ingen hemlighet Ronnie har varit en tagg i Rihannas sida under en lång tid. Även om far och dotter haft relativt fredliga relationer under sin barndom, gick det nedförsbacke som Rihanna blev äldre och började bedriva en karriär inom musik. Ronnie var en allvarlig förövare av våld i hemmet, och hans kvinnliga sätt förvärrade bara situationen. Du skulle tro att han skulle räta ut sitt liv när hans dotter uppnådde global stjärnstatus, men han bestämde sig för att istället utnyttja hennes berömmelse för att samtala med tabloiderna och sälja ”insider” berättelser om henne och hämta sig ganska monetära vinster.

Hans oansvariga beteende har inte bara skadat Paraplyartist; det skadar hennes äldre syster, Kandy, också, men i en vilt kontrasterande sätt. Medan Ronnie ostentatiously utnyttjade Rihannas kändisstatus för att maximera sina intäkter, hade han ingen aning om Kandys existens tills hon dök upp vid hans dörr som en vuxen kvinna. Uppenbarelsen översvämmade honom, men han gjorde fortfarande ett försök att presentera sin äldsta för resten av familjen — så besvärligt som det kan ha varit.

Solen rapporterade att Kandy själv inte hade en aning om hennes biologiska far som växte upp. Hon växte upp av sina morföräldrar eftersom hennes mamma flyttade till Storbritannien strax efter hennes födelse. Medan hon återansluter med sin mamma i east London lärde hon sig om Ronnie och bestämde sig för att spåra honom efter att ha återvänt till Barbados. Tack och lov bjöd han in henne och hennes barn till middag för att träffa 15-årige Rihanna och hans unga pojkar, och hela gruppen slutade ha en underbar natt.

De är otroligt stolta över henne och är inte avundsjuk på hennes ”berömmelse eller förmögenhet”
Det var en liknande utveckling med Rihannas andra syster, Samatha. Till skillnad från Kandy hade Samantha haft någon form av samband med Ronnie som barn men förlorade all kommunikation när han flyttade till Kanada för att bli kock. Först efter att han återvände till Barbados kunde de lappa ihop och bli en del av varandras liv igen. Det var då Samantha träffade en treårig Rihanna, och enligt solen var det ett rent magiskt ögonblick. Samantha älskade absolut baby RiRi och identifierade henne som en ”mini-me” – version av sig själv. En kompis sa enligt uppgift, ” hon var systern Samantha hade alltid velat.”

Vad som är hjärtevärmande är att Samathas mamma blev väl bekant med Monica, Rihannas mamma, och så kunde de bygga en vacker blandad familj för lite. ”Barnen kom alla på bra, och Ronald skulle bjuda över dem för övernattningar, och de skulle gå till stranden och nöjesparker tillsammans. De var en stor lycklig familj när de var tillsammans,” rapporterade solen. Samantha arbetar som policykonsult för Karibiska regionala regeringar, medan Jamie arbetar som grafisk designer i samma stad. De är påstås fortfarande nära Rihanna, och hon gör det fortfarande en poäng att träffas med dem när hon är tillbaka i stan.

Jag är väldigt stolt över vad hon har uppnått [ … ] jag är inte avundsjuk på berömmelse eller förmögenhet – jag lever ett enkelt liv ute i landet men jag är väldigt nöjd med vad jag har.

Kandy till solen
Tyvärr är detsamma inte sant för Kandy, som har förlorat kontakten med Rihanna och får inte möjlighet att prata med henne längre. Kandy berättade för solen att Rihannas stora paus i USA krävde vissa sekretessåtgärder, och det nya telefonnumret var tillgängligt för endast ett fåtal utvalda; tyvärr gjorde Kandy inte snittet. Ändå är hon inte minst missnöjd eller förbittrad av sin halvsyster. Hon beundrar verkligen Rihannas talang och är oerhört stolt över sitt advocacy-arbete.

Kandy, som arbetar på ett apotek i Bridgetown, hävdar att hon kommer att stödja sin syster i var och en av hennes strävanden och kan göra det utan att känna den minsta antydan av svartsjuka. Det är ett udda val från solen att ens ställa en sådan fråga på Kandy, men apoteksassistenten har inga betänkligheter om att ta itu med problemet. Hon sa att hon är nöjd med sitt liv och barn, och skulle inte vilja byta detta vanliga men meningsfulla liv ut för en fullmatad med rikedomar.

Det finns inget som ”hittade familj”
Det är omöjligt att förutse de förändringar som livet har i beredskap för dig. Om Kandy inte hade spårat ner Ronnie, eller om Samantha inte hade fått tag på sin förlorade far, vid precis rätt tidpunkt, skulle Rihanna inte ha kunnat uppleva syskon kärlek. Men bara för att du är helt bekant med dem gör dem inte mindre speciella. Om du får möjlighet, bör du omfamna din ”Funna familj”, oavsett om det är biologiskt eller inte, men du kan. Naturligtvis är det inte alltid möjligt att upprätthålla ett tätt band med dem; folk går vidare, blir upptagna och befinner sig i andra områden, men det betyder inte att de är mindre meningsfulla för dig eller din resa.

Ibland är det mer än tillräckligt att hålla dem i ditt hjärta och önska det bästa för dem. Om du får chansen att interagera med dem, fantastiskt-men om du inte gör det kan du fortfarande vara säker på att du är familj på något sätt eller det andra, och ingenting kan ta det sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *