augusti 2, 2020

Mariah Carey och Nick Cannon bevisa skilsmässa behöver inte stava slutet på kärleken

No Comment

Mariah Carey och Nick Cannon tog alla på sängen när, under 2008, de sa ”jag gör” efter bara sex veckors dating. Tala med människor efter deras bröllop, som ägde rum i Carey hem i Bahamas, cannon avslöjade deras förhållande ”var en kärlek-at-first-sight sak. Sedan vi var tillsammans har vi varit oskiljaktiga, tillade han.

Jag tror inte att någon insåg vad vi redan visste – att vi skulle gifta oss.

Mariah Carey
År 2011 välkomnade de tvillingarna marockanska Scott och Monroe, men deras saga var inte tänkt att vara för evigt. I december 2014 ansökte Cannon om skilsmässa och i november 2016 blev det klart. Sedan dess har paret förblivit så nära som någonsin, co-föräldraskap sina barn i en kärleksfull miljö och visar att skilsmässa inte behöver översätta till fientlighet eller en trasig union.
Här är vad vi kan lära av Mariah Carey och Nick Cannon friska split:
De gjorde en pakt för att aldrig kompromissa om lycka
Det kan verka som ett dåligt omen, men Mariah Carey och Nick Cannon hade en upplösning plan från början. Mer specifikt lovade de varandra att de aldrig skulle kompromissa om lycka eller självtillväxt. Om det kom ner till det, skulle de göra det svåra beslutet att avsluta sitt äktenskap snarare än att vara instängd i en misslyckad union och växa till ogillande varandra.

Som Cannon berättade Variety, de hade inga betänkligheter om deras hagelgevär bröllop eftersom de hade talat ut de bästa och värsta scenarier i förväg.

”Vi var båda på denna plats där relationer verkligen inte är vår sak men vi gillar varandra,” började han. – Vi pratade om hur roligt det skulle vara om vi bara gifte oss tre veckor med att lära varandra. Det var mer den nyckfulla fantasiidéet om låt oss ha så roligt som möjligt och när det inte längre känns som kul, när det känns som en uppgift och ett jobb, då borde vi i godo kunna gå vidare, förklarade han. Och de höll fast vid sitt ord.

Dela den verkliga orsaken bakom deras skilsmässa, och bekräftar att det inte hade något att göra med otrohet, cannon berättade Wendy Williams Show, ”Det känns som när två personer är i ett förhållande, bör det handla om tillväxt, eller hur? Det borde vara en situation där alla blir en bättre människa i relationen, fortsatte han. ”Så när du kommer till en punkt där det inte längre finns någon tillväxt och du är inte bettering varandra […] Det kändes som om det nog var bäst, särskilt för våra barn, eftersom de är högsta prioritet, om jag kunde vara den bästa människan och den bästa fadern från utanför det huset, det är vad jag var tvungen att göra.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *