augusti 2, 2020

Livet förändras förverkligande Justin Bieber och Hailey Bieber gjort i sitt äktenskap

No Comment

Justin Bieber och Hailey Baldwin chockade en hel massa människor när de tog steget och förlovade sig över två år sedan. Vid den tiden var Justin och Hailey 24 respektive 21, vilket innebar att en viss del av befolkningen definitivt trodde att de var alldeles för unga för att få hitched.

Men andras åsikter spelade ingen roll för dem en liten bit eftersom de bestämde sig för att officiellt ha ett bröllop ett år senare den 30 september 2019. Det har inte ens gått ett år sedan deras bröllopsceremonin, men de har varit tjocka som tjuvar. Visst, mycket av det har att göra med de nuvarande omständigheterna och hur det har fått alla att komma riktigt nära sina partners på gott och ont.

Men vad är annorlunda för Justin och Hailey är att de är två mycket kända individer lära sig att växa upp tillsammans medan gifta med varandra. Äktenskap kommer sannolikt inte att bli en lätt väg för dem, och det har varit en del muller nyligen att de två är att ta reda på mer om sig själva och varandra under loppet av deras äktenskap.

Många människor undrar om de var för naiva för att fatta så stora beslut om sina liv så tidigt. De nya avslöjanden som har dykt upp den senaste tiden säkert också få oss att undra om de kan tuffa ut det som ett par på lång sikt.

Vad vi måste komma ihåg att Justin och Hailey Bieber går igenom samma förslag som många nygifta. Så vad har varit de stora utmaningarna i deras äktenskap och hur är det unga paret rör sig genom dem?
I en intervju med Natalie Manuel Lee på Hillsong kanalen fick Hailey verklig om de kamper hon upplevde under de första månaderna av sitt äktenskap med Justin. Hon sa att de första månaderna fick henne att reflektera över sina tidigare misstag och dåliga beslut. Misslyckandena i hennes första relationer hemsökte henne och även fick henne att känna sig underlägsen som hon navigerade ett nytt sätt att leva med Justin.

Hailey sade att höjas i ett kristet hushåll ledde till att hon satte extra press på sig själv på att vara en ”bra flicka.” Detta banade väg för skuld, eftersom det tog form nästan som en röst i hennes huvud som kontinuerligt dömde henne för egna beslut och misslyckanden.

Förmodligen för de första sex eller sju månaderna av att vara gift, jag var bara ridit med skuld. Jag önskar att jag inte hade gjort det här. Jag önskar att jag bara hade gått in i denna rena och fria och rena skiffer men vad det lärde mig är att det är A, inte realistiskt, och B, vi alla har skuld och vi alla skam för saker vi har gjort men det behöver inte definiera vilka vi är och det behövde inte definiera mig i mitt förhållande.

Hailey Bieber på Hillsong
Strävan att vara den ultimata goody-två-skor i slutändan visade sig vara orealistiskt för Hailey. Hon förstod att det inte var praktiskt att sträva efter en sådan strikt moralisk uppförandekod. Alla hoppas att de gick om annorlunda med sitt förflutna, att de kunde ha undvikit att göra dessa skadliga beslut eller misstag.

Men äktenskapet lärde Hailey att alla hennes beklagliga beslut och misslyckanden i livet slutligen förde henne till idag: att vara hustru till Justin Bieber, en roll hon oerhört vårdar.

Vad jag lärde mig att vara gift är att varje misstag som jag gjorde och varje dåligt beslut jag gjorde- allt jag gjorde mig själv känna skuld för- faktiskt ledde till att jag gifte mig och det ledde till att jag var en hustru.

Hailey Bieber på Hillsong
Hailey sa att vi alla utvecklas dagligen som individer, så hennes förflutna inte definierar henne en bit. Vem hon var redan för ett år sedan borde inte ha någon betydelse för vem hon är idag. Och detta skulle fortfarande hålla om hon inte nödvändigtvis var gift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *