juli 19, 2021

Jason Sudeikis Kan Ha Förlorat Olivia Wilde Till Harry Styles, Men Han har Inte Gett Upp ännu

No Comment

Livet har ett sätt att slå de ljusaste, mest livfulla personligheterna till marken. Du är full av optimism en minut och vältrar dig genom djupet av förtvivlan nästa. Det är just den typ av dilemma Jason Sudeikis upplevt under det senaste året som hans värld kom kraschar ner.

Även om han får massor av beröm för sin titulära roll i Apple TV+ flaggskeppskomedi Ted Lasso, är det Jasons personliga liv som har blivit ett mål bland den senaste kändisskvallen.

Den outsized nivån av uppmärksamhet har mycket att göra med en udda kärlekstriangel som involverar sig själv, hans ex och baby mama, Olivia Wilde och den hetaste, mest önskade manliga popstjärnan på planeten, Harry Styles.

Det finns inget som helst ovanligt med en Hollywood-upplösning, men de mystiska omständigheterna under vilka Jason och Olivia upplöste sitt åttaåriga engagemang väcker mer än några frågor. Det finns också frågan om den komplicerade tidslinjen kring Harry och Olivias dalliance.

Här är vad Jason hade att säga om split och den vägtull det har tagit på honom:

Jason kämpar fortfarande för att hitta ”klarhet” om uppbrottet, men han tar ”något ansvar” för det
Rätt utanför fladdermusen, det finns osäkerhet om hur eller när paret bestämde sig för att kalla det avslutas. PEOPLE magazine rapporterade ursprungligen att Jason och Olivia hade ömsesidigt gått med på att separera i början av 2020 och var angelägna om att medföräldra sina två barn, Otis och Daisy, med kärlek och engagemang.

Men en insider påstås nära Jason Sudeikis berättade för folk att pressen har bungled upp tidslinjen och att Jason och Olivia var romantiskt involverade med varandra så nyligen som oktober 2020. Det här är viktigt eftersom Olivia började filma sin film oroa dig inte älskling bara en månad tidigare, vilket är där hon blev bekant med Harry Styles.

Insiderns syn är Olivias on-set kemi med Harry fällde uppbrottet i fråga och lämnade fästman Jason känsla ”heartbroken” och chockad.

Självklart finns det inget sätt att bekräfta den exakta kronologin av händelser som ledde till upplösningen av deras förhållande, men Jason bekräftar till GQ att paret skilde sig i November 2020. Olivia och Harry fotograferades hålla händerna på ett bröllop bara två månader senare i januari 2021, då en källa berättade Underhållning ikväll att deras romantik, i själva verket, blomstrade på uppsättningen av Don ’ t Worry Darling.

Det är meningslöst att hålla sig à jour med den ständiga spekulationen om Harry, Olivia och uppkomsten av deras förhållande. Båda är våldsamt privata om sina liv, och med rätta så. Men det som är spännande är att Jason inte hakar sina ord när han beskriver sitt fulla partnerskap med Olivia. Han gör ingen hemlighet av sin fullständiga misstro på denna drastiska utveckling.

Den tidigare SNL-stjärnan var lika förbryllad av Olivias rörelser som resten av världen och kämpar fortfarande för att få ”klarhet.”Han kan inte börja föreställa sig hur allt gick så fel; han hoppas att svaren kommer till honom i sinom tid. ”Jag får en bättre förståelse för varför om ett år”, sa han och tillade att han kommer att utveckla ett fast grepp om situationen över tiden, kanske om två år, fem år eller ännu längre än det.

Han väntar tålmodigt på det ögonblick som röran är i sin backspegel, när den går från att vara ” en bok av [hans] liv till att bli ett kapitel till ett stycke till en linje till ett ord till en klotter.”Såret är fortfarande rå, och han kommer fortfarande att gripa tag i de konstiga omständigheterna, men så småningom kommer smärtan att passera, eller åtminstone bli hanterbar. Det bästa han kan göra just nu är att se fram emot en ljusare och mer befriande framtid.

Det är en upplevelse som du antingen lär dig av eller gör ursäkter om. Du tar något ansvar för det, håll dig ansvarig för vad du gör, men sedan också sträva efter att lära sig något bortom det uppenbara från det.

Jason Sudeikis till GQ
Han kan ha träffat sin ”rock bottom” men han landade på fötterna som en ”Avenger”
Jason Sudeikis karakteriserade separationen som hans ”rock bottom” och sa att ditt mentala välbefinnande i slutändan hänger på hur bra du kan samla dig själv mitt i ångest och nöd. ”Du kan bli 412 ben eller du kan landa som en Avenger. Jag har personligen valt att landa som en Avenger, ” sa han.

Han är inte så positiv om vad detta faktiskt innebär, Men han är stolt över sig själv för att komma fram genom det spända läget med värdighet och motståndskraft. Det betyder inte att konsekvenserna är gjorda med och att han inte längre kommer att stöta på några hinder som går framåt med Olivia eller hans egen självkänsla. Det betyder bara att han har kunnat hantera det oförskämda uppvaknandet med aplomb och att han inte smula när det skulle ha varit helt berättigat för honom att göra det.

Dessutom är Jason medveten om att han har två små barn med Olivia och att personliga klagomål måste läggas åt sidan om de ska ge stabil och uppmärksam vård till sina små. Det är därför han går utöver att betala respekt för Olivia om ögonblicket kräver det. Till exempel, under sitt acceptanstal på kritikernas Choice Awards, gav han en söt shoutout till sin ex-partner och tackade henne för att hjälpa honom att förverkliga sin vision av Ted Lasso och uppmanade honom att anpassa den till en TV-show. ”Jag vill tacka mina barn, Otis och Daisy,” sa han. ”Jag vill tacka deras mamma Olivia, som hade den första idén att göra detta som en TV-show och säga,” Du och Brendan [Hunt] och Joe [Kelly] gillar att göra så mycket. Du borde göra det som en Film eller TV-show.”Hon hade rätt”, sa han.

Olivia, för hennes del, gratulerade sin ex-fästman och hans medproducenter på Twitter och till och med poked kul på Jasons hoodie, som genererade lite buzz över sociala medier under prisutdelningen. Trots vad media skulle ha du tror, paret verkar komma överens bra-åtminstone att döma av deras offentliga framträdanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *