augusti 2, 2020

Hur Cameron Diaz och Drew Barrymore lyckats upprätthålla en 30-årig vänskap

No Comment

Minns vi alla Charlies änglar? På gott och ont blev franchisen en bastion av kvinnligt inflytande. Du kan göra argumentet att det var en representation som var mycket utformad på villkor som fastställts av mäktiga män och du skulle förmodligen ha rätt.

Men i stället för att tala på plotlines eller stilistiska val av filmen själv, är det värt att se tillbaka på en episk vänskap som stelnat på uppsättningen. Cameron Diaz och Drew Barrymore är två skådespelerskor du kanske inte hör om mycket längre, men det är obestridligt att dessa vackra damer absolut styrde nittiotalet med sin stjärna makt.

De var charmiga, begåvade, fantastiska, intelligenta och bara lite skrämmande – en perfekt kombination för A-listan kändis, om du frågar oss.

Men medan många kvinnliga vänskapsband i branschen är kända för att gradvis försvinna under åren, har dessa två fastnat landningen. Går trettio år stark nu, trotsar de oddsen och fortsätter att vara en pelare av stöd för varandra genom tjocka och tunna.
Drew föll i en ”mörk” plats efter skilsmässan
Drew har varit anmärkningsvärt uppriktig om hennes sinnesstämning efter skilsmässan. Även om hon och hennes ex-make Will Kopelman är co-föräldraskap sina två unga döttrar och är på vänskapliga villkor för tillfället, tog skilsmässan en hård vägtull på två av dem.

Drew sa att hon kände att hon var det ”största misslyckandet.”. Hon ville uppfostra sina två barn som en del av en traditionell familj, en idé hon kände var förstörd av skilsmässan. Hon sa att hon var i en ”mycket mörk och rädd plats” som hon gick igenom processen och hade förlorat 40 pounds som följd.

Men hon kunde plocka upp bitar av hennes brustna hjärta och komma på fötter igen. Hennes tips om att ta sig igenom mörka tider: kvinnlig vänskap.

Jag har en gammal historia med mina flickvänner. De är min ursprungliga familj. Du kan inte åstadkomma något själv. Det krävs den här byn.

Drew Barrymore på Finding Fearless
Cameron blev hennes väns klippa under den tiden
En av de flickvänner som rusade till henne när nyheten om hennes skilsmässa bröt var ingen mindre än Cameron Diaz. Cameron visste direkt att det är alla händer på däck när någon i truppen går igenom tuffa tider. I hennes sinne, det behövde inte ens sägas att hon var tvungen att vara där för sin vän under sin tid av behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *